Baby Grey #3

IMG_1520

IMG_1514

I dag har været en god dag, hvor vi har holdt fødselsdag for min kommende mand, der bliver 33 år på mandag. I dag var det min mor, hendes mand, min søster og hendes kæreste, der var her. Det var så hyggeligt, og LilleC havde en fest. Nu er vi alle trætte og trænger til ro. Og så har jeg lidt til til at dvæle ved bloggen igen.
Den har netop nu fået en ny side: “Blogs jeg følger”. Jeg har længe tænkt over, hvordan jeg vil præsentere blogs jeg læser/skimmer/følger, og jeg har nu taget et valgt, som let kan laves om.
I dag vil jeg vise jer tredje og største del af barselsgaven, som jeg lavede til min veninde og BabyS. Et strikket babytæppe. Det er et af de allerstørste projekter, jeg nogensinde har færdiggjort. Det holdt hårdt, men nu er jeg så stolt af mig selv og glad for, at jeg gjorde det. Især når jeg kan se, hvor stor en glæde det har bragt med sig! Jeg har fundet opskriften hos Hvadbiertænker.

Leave a Reply